Zwijn Festijn

Printervriendelijke versie

Elke donderdagavond en zondagavond kunt u bij Stadsherberg de Mol reserveren voor het Zwijn Festijn: In onze sfeervolle Taveerne kunt u dan genieten van de allerlekkerste Spare Ribs van Delft .  Wij serveren u maar liefst 1 kilogram spare-ribs voor maar  € 22,50 per persoon.  Uiteraard krijgt u er Bourgondische Aerdappeltjes en een Groove Salaet bij. Vooraf serveren we ook nog ons befaamde Molsbroot met Kruydensaus.

Mocht u nog meer spare-ribs willen eten, dan kunnen we een extra spare-ribs serveren voor een meerprijs van  € 12,50 per kilogram. 

Zwijn Festijn Stadsherberg de Mol

In combinatie met het Zwijn Festijn kunt u ook kiezen voor een Drankenarrangement met een tijdsduur van maximaal 2 uur, waarbij u Onbeperkt Bier van 't Vat, Wijnen, Sappen en Frischdrancken kunt nuttigen voor slechts  € 13,- per persoon (uitsluitend voor het gehele gezelschap).  U kunt er ook voor kiezen om de genuttigde Drancken op nacalculatie te laten berekenen.

Tijdens deze avond is geen live entertainment aanwezig. Uiteraard is het ook mogelijk om één van onze Bourgondische Menu's te kiezen.