Links

Printervriendelijke versie

Lucas Florent

Troubadour Lucas Florent speelt regelmatig in Stadsherberg de Mol, zowel op Oopen avonden als op Beslooten feesten. Via deze link vindt u meer informatie over Lucas Florent.

Fabela-Rozo

Fabela-Rozo geeft een gouden randje aan uw "4-dag". Zoals u wenst, pakken we uit...... of juist in.
Zo wordt uw dag een dag om nooit te vergeten. Hier vindt u de workshop die u zocht, een spookfeest
met gedrocht, een gedicht, een lied, een jurk of juist niet.
Iets anders dan misschien? U zegt het maar; u zult het zien!

Frank van Es

Liedjesman Frank van Es is een Troubadour uit Brabant!. Verzorgt muzikale omlijsting van feesten en allerhande evenementen sinds 1992!.

Cees Rombout

Onder de naam 'Reizend Theater de Noorderzon' verschuilt zich Cees Rombout. Cees is sinds 1992 op een professionele manier bezig mer animaties, en dat in de ruimste zin des woords.

Jannes de Goochelaar

Jannes treedt o.a. op als historisch goochelaar. In Romeinse,14e, 15e, 16/17e of 19e eeuwse kleding vermaakt hij, aangenaam komisch en met de nodige zelfspot, het hedendaagse publiek op Romeinse vindplaatsen, middeleeuwse evenementen en historische festivals. Jannes goochelt voor iedereen, zoekt het kind in de volwassenen en behandelt kinderen volwassen.

Pekel 

Pekel treedt in de Stadsherberg vaak op tijdens de VOC Maritiem maar daarnaast zijn ze zelf ook druk met optredens door Nederland. Pekel's muziek bestaat uit verrassende arrangementen gespeeld op een grote verscheidenheid aan speciale instrumenten. Dit jaar bestaan ze al 25 jaar!

Canal Hopper

Voor rondvaarten door de grachten van Delft: in kleine sloepen trekt de historische binnenstad van Delft aan u voorbij.

Rederij Brands

Rondvaart Delft verzorgt al decennia lang rondvaarttochten door het oude stadshart van Delft. Tijdens de 45 minuten durende vaart, over de prachtige Delftse grachtengordel, vertelt de schipper anekdotes en verstrekt de gids een uitgebreide uitleg over Delft en haar bijzonderheden.

Jurjen Drenth

Een deel van de afbeeldingen op deze site zijn gemaakt door Jurjen Drenth, een professionele fotograaf. Bent u onder de indruk, dan treft u hier meer informatie over hem aan.

NCIM Groep

Deze website is gebouwd door NCIM Groep uit Leidschendam.

Hampshire Hotel Delft Centre 

Het splinternieuwe Hotel Delft Centre telt 92 kamers. Hotel Delft Centre is smaakvol en luxe ingericht met een knipoog naar de muziek. Hotel Delft Centre en Stadsherberg de Mol bieden gecombineerde arrangementen aan van een luxe overnachting en een gezellig Middeleeuwsch Diner.

Jorplace City Hostel Delft

Zoek je een betaalbare plek om te overnachten? Jorplace Hostel in hartje Delft biedt slaapplekken vanaf 19 euro per nacht inclusief een ontbijt.

Bedrijfsuitje Delft

Op zoek naar een origineel bedrijfsuitje in Delft? Met de komst van de Technische Universiteit is het uitgaansleven van Delft tot volle bloei gekomen. Het Delft van vandaag is een bruisende stad met een prachtige binnenstad, een bezoek met een bedrijfsuitje meer dan waard. Een actieve of rustige activiteit, alles is mogelijk!