SpeurMael

Printer-friendly version

Het SpeurMael is een 4 uur durend compleet arrangement waarin u een spannende Speurtocht door de oude binnenstad van Delft en een sfeervol Middeleeuwsch Mael in Stadsherberg de Mol combineert. Het is zeer geschikt voor gezelschappen die over een beperkt budget beschikken.

U en uw gasten worden ontvangen in Stadsherberg de Mol met een mokje koffie of thee, vergezeld van Kruytkoek, waarna de instructie voor de speurtocht volgt. Voorzien van een kaart en de nodige aanwijzingen gaat u vervolgens in groepjes van ongeveer 6 personen op pad in de oude binnenstad van Delft. De speurtocht eindigt ook weer bij Stadsherberg de Mol.

Afhankelijk van de dag van de week en de bezetting van de Stadsherberg verzorgen wij vervolgens in onze sfeervolle Taveerne of in één van onze authentieke Saelen een Middeleeuwsch Mael voor u, dat als volgt is samengesteld:

  • Mols broot met Kruydensaus 
  • Heksensop 
  • Drie soorten Gebraet: Kapoen, Pittig Gekruyde Worscht en Vlaamsch Ribstuk geserveerd met Bourgondische Aerdappel en een Groove Salaet

Inbegrepen bij het arrangement zijn 2 Dranck-dukaten waarmee tijdens het Mael drankjes besteld kunnen worden (Bier van ’t Vat, Wijnen, Sappen en Frischdrancken).

Het SpeurMael kan op elke gewenste dag voor u georganiseerd worden voor gezelschappen vanaf 12 personen.

De kosten voor het 4-uur durende SpeurMael zijn afhankelijk van de grootte van uw gezelschap en bedragen: Voor 30 personen: € 39,50 per persoon Voor 60 personen: € 37,50 per persoon Indien uw gezelschap afwijkt van bovengenoemde aantallen berekenen wij voor elke extra gast € 36,- en voor elke ontbrekende gast € 5,- aanvullend Vermaeck.